Ny lägenhet, samma kontorsstol

Nu har jag och min pojkvän flyttat ihop! Vi hade tur som hittade en tvåa i närheten av båda våra jobb. Lägenheten ligger ungefär 500 meter – 1 kilometer ifrån där vi borde förut, den ligger närmare centrum än den förra. Det som gjorde flytten enkel var att vi bestämde oss för att göra oss av med gamla möbler vi båda hade samlat på oss genom åren, vi fick endast behålla en möbel vardera från våra singelliv. Jag valde att behålla min golvlampa, den jag ärvt från släktingar på min mors sida. Min pojkvän valde att spara sin sköna kontorsstol, han säger att han inte kan arbeta hemma utan den. Då han jobbar med systemintegration, och har kundkontakt även efter arbetstid, behöver han kunna arbeta hemma lite då och då.

Allt är nästan uppackat, det är mest lite smågrejer som handdukar och sängkläder som fortfarande ligger i lådor i hallen. Området vi har flyttat till har en väldigt fin trädgårdsområde, där grannar kan träffas, grilla och äta. Det jag gillar mest med den nya lägenheten (förutom att jag får vakna upp varje morgon jämte min älskade pojkvän) är närheten till alla butiker som vi har i centrum. Från den gamla lägenheten gick det inte att gå till stan, detta eftersom det var aningen för långt, samt uppförsbacke för att man skulle orka bära hem alla varor. Från den här nya lägenheten är det superenkelt att gå till och från alla butiker i centrum. Nu ska jag fortsätta packa upp, hejdå så länge.