Bästa säsongen!

Nu kanske jag säger en inte så populär åsikt, men hösten och vintern är ju lite bättre än våren och sommaren.. Och som tur är så är vi i mitten av oktober. Träden har börjat ändra karaktär och färg, det lyser gult, rött och lite kvarvarande grönt på alla fina träd. Det kan man ju inte förneka att det fyller en med ett lugn i kroppen. Under den här säsongen och under vintersäsongen känns det nästan som att jag är mer i naturen och utomhus än under sommaren på något märkligt sätt. Klä på sig varma friluftskläder från Jägarliv och packa med lite kaffe och kanske någon bulle.

Förra året

Förra vintern när jag hade varma friluftskläder från Jägarliv på mig under ett litet vinteräventyr frös jag inte en enda sekund. Det var jag och fyra av mina vänner, vi begav oss ut utanför min hemstad till en utsiktsplats som hade en väldigt väldigt brant backe upp till själva utsiktsplatsen. Så det blev en liten svettig utflykt, iallafall i början när vi fick vandra upp för att nå vår slutgiltiga destination. Mina kompisar hade packat med pasta, svamp och lite andra ingredienser så vi kunde laga lite mat på ett trangiakök och jag hade packat med mig kaffe och gott fika som vi kunde äta och dricka som lite efterrätt. Just denna dag när vi var iväg var det otroligt krispigt ute med ett fint snötäcke och solen gjorde så att hela platsen glittrade. Det var så vackert! Och då var det tur att jag hade på mig varma friluftskläder från Jägarliv på mig.

Varma friluftskläder från Jägarliv

Men som jag nämnde i början, så är ju detta min favoritsäsong så det går ju åt kläder om man säger så. Så jag tänkte utöka mitt sortiment av friluftskläder då det ibland händer att mina underställ eller min fleecetröja är i tvätten då jag spillt något på dom eller att det luktar svett. Så tänkte lägga en liten beställning med några fina plagg som passar denna underbara årstid!