Delta Box – din hjälp för dränering av hus

Att dränera ett hus handlar egentligen att se till att grundvattennivån inte stiger för högt och dränker själva grunden som huset står på. Det är dräneringens viktigaste uppgift. Man kan säga att den fungerar som en nivåreglering enkelt förklarat. Men hur fungerar det egentligen och hur ska man veta hur mans ka gå till väga? För det första rekommenderar jag FST – Fuktspärrteknik – som är experter på detta. Men det allra viktigaste är ett dräneringssystem som gör att allt går rätt till. Idag ska vi prata Delta Box som fuktspärrteknik erbjuder om du skulle behöva hjälp med dräneringen.

Men vad är då ett dräneringssystem?

Jo, Delta Box som vi ska prata om idag är en så kallad dräneringskloss som är något som kallas för ett förtillverkat dräneringselement. Detta är uppbyggt runt ett typgodkänt dräneringsrör som är gjort av plast enligt SS 3520 som läggs i en massa som består av expanderade kulor i plast. Detta i sin tur formpressas till en drängeringskloss. Delta Box är helt unik i sin uppbyggd eftersom varje plastkula är omsluten av ett speciellt medel som binder och förhindrar cellplasten att absorbera fukt och vatten – vilket är hela grejen med att dränera.

Delta Box är superlätt att montera och det går otroligt snabbt, speciellt med hjälp av FST som har gjort detta många gånger 😊 Dessutom så är Delta Box med sin låga vikt ett mycket lätthanterligt sätt att jobba och den håller verkligen för att gå på under montering. Du kan dessutom enkelt skarva en Delta Box med ett godkänt traditionellt dräneringsrör om du har något knepigt ställe att gå förbi under din dränering. Men som sagt, detta är detaljer som FST är experter på. Det viktiga är att du vet att dem finns och att dräneringssystem är viktiga i din process!

Kommentarer är stängda.